Bli vår nya kollega : ]

Ansök här

  Kimia Abravan

  Kimia Abravan

  Säljare

  Kimia har sälj i sitt DNA och ser affärsmöjligheter oavsett var hon befinner sig. Men inte bara för vår, utan framför allt för våra kunders räkning. I sitt lösningsorienterade arbetssätt drar hon stor nytta av sin breda erfarenhet inom B2C-försäljning. Lägg därtill ett examen inom internationell sälj och marknadsföring samt en stor portion jävlar anamma och du har den perfekta rådgivaren inom inbound marketing!

  Kimias förebild är Bill Gates, främst eftersom han delar med sig av intressanta tankar - både digitalt och analogt. När Kimia inte jobbar, är hon väldigt aktiv. Hon bakar tårtor och tränar Zumba. Om det finns ett sammanhang där, låter vi vara osagt.

  076-070 71 68
  kimia.abravan@doidea.se

  cert_inbound.svg  

  Johanna Sjölin

  Johanna Sjölin

  Inbound marketing-konsult

  Efter 7 år på sälj- och marknadsavdelningen på ett stort svenskt modeföretag kände Johanna att det var dags för nya tag. Och eftersom hennes hjärta klappar lika hårt för sälj som marknad så var steget till oss på Doidea helrätt.

  Johanna är en vass marknadsförare med koll på retail, branding och e-mailmarketing. Hennes kunskaper i projektledning går inte heller av för hackor.

  Själv beskriver hon sig som spontan och notorisk ja-sägare, vilket inte är något större problem eftersom hon samtidigt är södra Storstockholms Queen of Lifehacks!

  076-021 20 10
  johanna.sjolin@doidea.se

  cert_inbound.svg  

  Karl Köllner

  Karl Köllner

  Junior inbound marketing-konsult

  Karl hittade sitt stora intresse för digital marknadsföring under studietiden. Han ville egentligen utbilda sig till managementkonsult men bytte inriktning efter att ha läst en marknadsföringskurs.

  Karl är uppväxt i sommarstaden Trosa men har studerat både i Västerås och Karlstad. Nu är han äntligen tillbaka i Stockholmstrakterna!

  När Karl inte är på jobbet hittar ni honom troligtvis nergrottad i det senaste inom teknikens värld.

  Ibland försöker han laga god mat. Eller så letar han efter nya tillskott till sin (redan ganska digra) garderob!

  070-922 12 28
  karl.kollner@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_partner.svg  cert_sales.svg 

  Liesel Hernandez

  Liesel Hernandez

  Inbound marketing-trainee

  Två månader efter att ha tagit studenten slängde Liesel sig in i försäljningsbranschen. Love at first sight! Liesels favoritdel är allas mardröm - invändningar. Anledningen? "Får man en invändning så är det för att kunden är intresserad av din produkt eller tjänst samtidigt som du får en utmaning. Win-win!"

  När hon inte jobbar, hittar ni henne på sitt andra jobb där hon coachar ungdomar och andra framtida stjärnor inom försäljning.

  Sina riktigt lediga timmar spenderar hon allra helst med sin tjej och sin stora chilenska familj.

  08-410 305 10
  liesel.hernandez@doidea.se

  cert_hubspot.svg  cert_partner.svg  cert_sales.svg 

  Isak Lek

  Isak Lek

  Inbound marketing-trainee

  Isak är dalmasen som håller huvudet kallt och bjuder på ett leende även när det stormar. Dalmål är ju Sveriges populäraste dialekt, och vi gillar när ord från hemtrakten slinker igenom.

  Innan Isak började på Doidea jobbade han på marknadsavdelningen hos en av våra kunder. Han är faktiskt först med att välja denna karriärväg till oss på Doidea, men vi ser det som ett sätt att säkra både bransch- och djupkunskap i våra leveranser mot kund.

  Sin fritid spenderar Isak helst på närmaste golfbana eller i en brant skidbacke där han sedan ungdomsåren framgångsrikt har tävlat i snowboard.

  070-000 94 36
  isak.lek@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_partner.svg  cert_sales.svg 

  Josefie Nyberg

  Josefie Nyberg

  Junior inbound marketing-konsult

  Gillar man "skön stämning", krävs det ordning på torpet. Därför driver Josefie med järnkoll sina kundprojekt, samtidigt som hon delar med sig av sin inbound marketing-kunskap i olika digitala kanaler. 

  Här på kontoret bidrar hon med det senaste vetskapen ur teorins värld, ett vetande som grundar sig på hennes rykande färska examen inom marknadsföring och ekonomi från Halmstads högskola.

  Josefie är aldrig ute på hal is, utan tränar barn och juniorer i konståkning. Hon har också tävlat på elitnivå.  

  070-485 02 19
  josefie.nyberg@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_partner.svg  cert_sales.svg cert_email_marketing.svg

  Fredrik Hjort

  Fredrik Hjort

  Inbound marketing-konsult

  Med sina expertkunskaper inom analys av trafikflöden, A/B-testning och konverteringsoptimering är Fredrik en högt uppskattad digital marknadsförare i alla våra kundprojekt. I hans verktygslåda finner vi även  ett gediget intresse för "all things digital", en glödande vass penna och en fallenhet för film- & foto.

  Innan vi lyckades värva detta digitala fullblodsproffs jobbade han som digital marknadschef på ett företag inom sälj- och managementutveckling.

  När Fredrik kopplar av från nätet, gör han det på riktigt och går och fiskar. På SM-nivå. 

  072-837 42 52
  fredrik.hjort@doidea.se

  cert_inbound.svg

  Alexander Hjelmqwist

  Alexander Hjelmqwist

  UX & webbutvecklare

  I och med rekryteringen av Bjärreds bidrag till growth hacking-världen blev Sveriges smartaste inbound-byrå ännu smartare. Genom ett ur användarens vinkel enkel design hjälper Alexander våra kunder att få fler leads. I Alexanders värld finns bara möjligheter, och allt kan testas och revideras - oavsett om det gäller färg på en CTA-knapp eller struktur på en navigationsmeny.

  Alexander har många strängar på sin lyra, bland annat ett lysande intresse för att investera i projekt som gör denna planet lite bättre. 

  073-429 39 38
  alexander.hjelmqwist@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_design.svg  cert_gdd.svg

    

  Anna Fogelström

  Anna Fogelström

  Junior inbound marketing-konsult

  Anna vet inte hur det är att få skrivkramp. Hon vet däremot vad som krävs för att ta fram engagerande och effektivt innehåll som genererar leads och nya kunder. Har du dessutom frågor om uppdatering av er externa webbsida, analyser av statistik från Google Analytics eller undrar kring ert företags närvaro i sociala kanaler, är Anna rätt person att tala med.

  Tidgare arbetade Anna som webmaster och som copywriter och har på löpande band tagit fram texter för både print och webb.

  072-999 69 96
  anna.fogelstrom@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_email_marketing.svg

  Therése Olsson

  Therése Olsson

  Inbound marketing-konsult

  Norrländskt energiknippe som har svart bälte i att ta fram kreativa koncept och strategier för marknadsföring. Som en av våra konsulter är Therése är djupt involverad i våra leveranser, till exempel när det gäller att ta fram målgruppsanalyser och köpresor.

  Tidgare jobbade Therése på ett flertal byråer inom content marketing, med vikt på rörlig bild och digitala erbjudanden. Hon har suttit på "båda stolarna" och varit säljare och marknadschef inom B2B.


  Therese är mammaledig just nu. Kontakta gärna Jonaz Kumlander ifall du behöver hjälp med något!

  cert_inbound.svg

  Jonaz Kumlander

  Jonaz in the yellow suit

  VD

  Jonaz Kumlander startade sitt första IT-bolag 1993 och har sedan dess stöttat kunder i digitaliseringsresan, först inom CRM-processer och nu även inom försäljnings- och marknadsprocesser.

  Som VD för Doidea har han varje dag ansvaret att verkligen förverkliga våra 3 värdeord; Growth, Profit, Fun. Med dans i konferensrummet, strikt projektledning och kundens affär i fokus  driver han oss framåt och uppåt varje dag.  070-975 20 00
  jonaz.kumlander@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_partner.svg  cert_inbound_sales.svg

     Boka en fika i min kalender!

  Thoralf Lindström

  Inbound marketing-konsult & marknadschef

  Det pratas mycket om vikten av att vara kanaloberoende och strategisk i sin kommunikation. Thoralf behärskar produktion och distribuering av text, rörlig bild och poddar  - dessutom har han en stor fallenhet för strategi. Han analyserar och bygger utifrån detta workshops åt våra kunder. Thoralfs breda kompetens upplevs som en stor tillgång, vare sig om han aktivt driver eller är verksam i bakgrunden.

  De som känner Thoralf säger att han är en riktig vinnarskalle, oavsett när det gäller att springa långlopp eller en femkamp på sommarfesten.    


  076-209 80 55
  thoralf.lindstrom@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_contextual_marketing.svg  cert_email_marketing.svg

    

  Du?

  Du?

  Vill uppnå saker

  Vi är alltid intresserade av duktiga och hungriga människor – vad de än har för specialområde.

  Så hör av dig om är du sugen på att bli en del av ett gäng med fokus på Growth, Profit och Härligheter. Skicka ett mejl till jonaz.kumlander@doidea.se eller ring honom på 0709-752000

  Intresserad? »

  Våra kunder 

   Vi har under åren haft äran att få arbeta med många spännande kunder. Nedan ser du ett axplock av några företag vars tillväxt vi har ökat tack vare vårt arbete.