Doidea blir del av det nordiska nätverket Growit Group

doidea-growit.png

Idag presenteras ett nytt strategiskt samarbete på den nordiska marknaden när Doidea ingår partnerskap med inbound marketing-nätverket Growit Group. Doidea blir Growit Groups svenska hub.

- Det känns riktigt kul att kunna presentera denna nyhet. Tillsammans kan vi erbjuda ett bredare samarbete och vi har nu möjlighet att lokalt tillhandahålla tjänster till våra kunder i hela Norden, säger Jonaz Kumlander, Doideas grundare och VD.

Growit Group är ett nystartat nätverk av inbound marketing-byråer i Danmark och Sverige, och har sitt säte i Oslo. Growit Groups affärsidé bottnar i förståelsen av att det blir allt svårare för framgångsrika aktörer att växa, eftersom de redan täcker en betydande del av marknaden. Genom hjälp av personlig coachning och rådgivning kommer Growit Group att hjälpa Doidea att ta sig till nästa nivå.

Med mottot "It’s our business to grow yours" kommer Growit-gruppen att fungera som Doideas högra hand.

- Stödet vi kommer att få från Growit Group kommer att vara avgörande för att uppnå de tillväxtmål vi har ställt för Doidea, säger Kumlander.

Growit Group har nyligen skapat strategiska nätverk med väl etablerade inbound-byråer i Norden. Detta för att expandera och positionera sig som den ledande leverantören av konsulttjänster för HubSpot-certifierade inbound marketing-byråer.

Efter att ha etablerat ett samarbete med Danmarks främsta aktör, Katalysator, i februari fortsatte Growit Group att växa och har nu ingått samarbetet med Doidea.

Det nya samarbetet är det första steget i en ambitiös plan för att uppnå ett mer omfattande och framgångsrikt sätt att göra affärer genom inbound sales & marketing.

Om Doidea

Stockholmsbaserade Doidea är en inbound marketing-byrå som levererar strategiska och operativa tjänster till sina kunder. I mer än 10 år har Doidea etablerat sig som en pålitlig rådgivare när det gäller att hjälpa företag att föbättra sina försäljnings- och marknadsföringsprocesser.
Doideas kunder finns inom ett brett spektrum av branscher, som till exempel IT, e-Hälsa, företagstjänster och telekom. Doidea är en platinum-certifierad HubSpot-partner. 
Läs mer på www.doidea.se

Om Growit Group

Growit Group är ett konsultföretag för inbound marketing-byråer. Från sitt huvudkontor i Oslo hjälper Growit Group med frågor inom marknad & försäljning, både strategiskt och operativt - och det med målet att få byråerna att växa i både omsättning och vinst.
Läs mer på www.growitgroup.com

Kontakt

Jonaz Kumlander, VD Doidea
070-975 20 00
jonaz.kumlander@doidea.se

Catharina Ellingsæter, VD Growit Group
+47 41762047
catharina@growitgroup.com