Bli vår nya kollega : ]

Ansök här

  Anna Fogelström

  Anna Fogelström

  Webbredaktör

  Anna vet inte hur det är att få skrivkramp. Hon vet däremot vad som krävs för att ta fram engagerande och effektivt innehåll som genererar leads och nya kunder. Har du dessutom frågor om uppdatering av er externa webbsida, analyser av statistik från Google Analytics eller undrar kring ert företags närvaro i sociala kanaler, är Anna rätt person att tala med.

  Tidgare arbetade Anna som webmaster och som copywriter och har på löpande band tagit fram texter för både print och webb.


  072-999 69 69
  anna.fogelstrom@doidea.se

  cert_inbound.svg

  Therése Olsson

  Therése Olsson

  Digital marknadsföringsspecialist

  Norrländskt energiknippe som har svart bälte i att ta fram kreativa koncept och strategier för marknadsföring. Som en av våra konsulter är Therése är djupt involverad i våra leveranser, till exempel när det gäller att ta fram målgruppsanalyser, köpresor och innehållsplaner.

  Tidgare jobbade Therése på ett flertal byråer inom content marketing, med vikt på rörlig bild och digitala erbjudanden. Hon har suttit på "båda stolarna", det vill säga varit säljare och marknadschef inom B2B.


  073-559 93 09
  therese.olsson@doidea.se

  cert_inbound.svg

  Joel Cruseman

  joel-cruseman_720-Doidea.jpg

  System- & integrationsspecialist

  Joel är en av våra grymma systemkonsulter. CRM, marketing automation, migration, integration, Joel är alltid steget före. Tidigare har Joel spelat hockey på elit-nivå och är en tävlingsmänniska på hög nivå. Hans fokus är att säkerställa att våra kunders processer och system lirar tillsammans. Utan Joel i ditt team blir insatsernas resultat lidande. Joel är också sjukt lillgammal och spelar alltid musik från tidigt 70-tal på kontoret. Han speglar vårt värdeord Fun på ett fantastiskt sätt!  070-862 78 27
  joel.cruseman@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_design.svg  cert_gdd.svg

    

  Jonaz Kumlander

  jonaz-kumlander_720-doidea.jpg

  Digital Change-arkitekt

  Jonaz Kumlander startade sitt första IT-bolag 1993 och har sedan dess stöttat kunder i digitaliserings-resan, först inom CRM-processer och nu även inom försäljnings- och marknadsprocesser. Som VD för Doidea har han varje dag ansvaret att verkligen förverkliga våra 3 värdeord; Growth, Profit, Fun. Med dans i konferensrummet, strikt projektledning och kundens affär i fokus  driver han oss framåt och uppåt varje dag.  070-975 20 00
  jonaz.kumlander@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_partner.svg  cert_inbound_sales.svg

     Boka en fika i min kalender!

  Sara Larsen

  Sara Larsen

  Säljansvarig

  Sara driver Doideas försäljning.

  "Smarketing" är begreppet hon slänger runt i tid och otid, mest för att retas med oss. Sara hjälper våra kunder att sätta tydliga mål med sina insatser och ser till att de, tillsammans med oss, når lönsamhet och tillväxt. Profit är hennes fokus. Våra kunders första kontakt är Sara, och hon ser till att den kontakten är minnesvärd. Saras bakgrund är 12 år inom B2B-försäljning och marknadsföring med skarpa resultat.

  070-633 99 99
  sara.larsen@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_inbound_sales.svg  cert_sales_tool.svg

      Boka ett möte med mig!

  Thoralf Lindström

  thoralf-lindstrom_720-Doidea.jpg

  Innehållsspecialist

  Det pratas mycket om vikten av att vara kanaloberoende i sin kommunikation. Thoralf är kanaloberoende på riktigt och behärskar produktion och distribuering av text, rörlig bild och poddar in i minsta detalj. Våra kunder upplever denna breda kompetens som en stor tillgång, vare sig om Thoralf coachar dem eller tar fram innehåll operativt.

  De som känner Thoralf skulle beskriva honom som en riktig vinnarskalle, oavsett när det gäller att springa långlopp eller en femkamp på sommarfesten.    


  076-209 80 55
  thoralf.lindstrom@doidea.se

  cert_inbound.svg  cert_hubspot.svg  cert_contextual_marketing.svg  cert_email_marketing.svg

    

  Du?

  Du?

  Vill uppnå saker

  Vi är alltid intresserade av duktiga och hungriga människor – vad de än har för specialområde.

  Så hör av dig om är du sugen på att bli en del av ett gäng med fokus på Growth, Profit och Härligheter. Skicka ett mejl till jonaz.kumlander@doidea.se eller ring honom på 0709-752000

  Intresserad? »

  Våra kunder 

   Vi har under åren haft äran att få arbeta med många spännande kunder. Nedan ser du ett axplock av några företag vars tillväxt vi har ökat tack vare vårt arbete.