Hubspot ⇔ CRM

Vi erbjuder en fullfärdig integration mellan Hubspot och CRM-system så att marknad och försäljning alltid har uppdaterad information om kunden. En smart integration mellan CRM och marketing automation underlättar rapportering och samarbete.

Se våra färdiga Microsoft CRM paket med fasta priser på integration.rocks ›

Rätt information i rätt tid till rätt person!

Inbound marketing är en metod är som genererar leads och kunder till ditt företag. Men hur ser integrationen mellan ut system som stödjer olika delar av försäljningsprocessen?

Hubspot är världens ledande marketing automation-verktyget, men om du vill få ut det maximala i att använda den för inbound markerting-strategi bör du integrera den med ett CRM-system.

I och med en integration får du en sluten process - dina leads förs sömlöst över från Hubspot till ditt CRM-system. Dina säljare får råkoll på när leadet är köpmoget, och har tillgång till all information som behövs för att stänga affären. Om en säljare inte kommer i kontakt med leadet eller lyckas stänga affären kan leadet gå tillbaka till marknadsföringsstadiet i Hubspot.

Doidea har en gedigen erfarenhet när det gäller att integrera CRM-system till övriga datasystem i din IT-miljö och vi har kunskapen för att integrera Hubspot med olika CRM-system. Detta tack vare vårt samarbete med Scribe Software som levererar marknadens ledande integrationsplattform för kunddata i molnet.

Vi kan hjälpa dig med att integrera olika system med vår integrationsplattform från Scribe Software.

Kolla in vår sajt integration.rocks för mer information ›

Dessa är CRM och marketing automation-systemen som vi kan integrera med:

  • Microsoft Dynamics CRM
  • Salesforce
  • Oracle
  • Siebel
  • Netsuite
  • och fler...
Få kontakt med en integrationsspecialist ›

integration-innovation-intl-192726-edited.png