Följ vår blogg kring inbound marketing

5 steg för att nå ett enat sälj- och marknadsteam

Föreställ dig att du coachar ett fotbollslag. Ni spelar en match och ligger under med 2-0. Det är halvlek och du har din chans, som lagledare, att göra vad du kan för att vända spelet. Skulle du då dela upp laget i omklädningsrummet; målvakt i en hörna, försvar i en annan, mittfältare i en tredje och anfall i en fjärde och sedan ägna dina 15 strategiska minuter åt att köra helt separat coachning och taktik för var och en av grupperna?
Nej, naturligtvis inte. 
Ändå är det precis det så många företag gör när siffrorna viker. I den här artikeln ger jag fem tips för att få ett starkare sälj- och marknadsteam och ett gemensamt grepp om kundrelationen.

Topics: Inbound Sales Marknadschefen Försäljningschefen VD

5 skäl till varför digitaliseringen av sälj och marknad är på VD:ns agenda

”Digitaliseringen av människan och samhället har förändrat allt. Och takten kommer bara att gå fortare och fortare. Om man fortsatt vill vara relevant och leverera det kunderna efterfrågar så bör detta stå överst på agendan”, säger Johanna Frelin i en artikel skriven av Veckans Affärer (Så lyckas din digitalisering).

I denna artikel belyser jag fem skäl till varför digitalisering av sälj och marknad är på toppen av VD:ns agenda. 

Topics: Inbound Sales Försäljningschefen VD

5 starka möjliggörare för ditt företags tillväxt

Jag är lite av en boknörd. Min absoluta favoritbok är Jim Collins Good to Great. Den baseras på forskning om vad som gör fantastiska och vad som styr ett företags tillväxt. I denna artikel tänker jag dela med mig av de fem viktigaste insikterna som boken gav mig första gången jag läste den.

Topics: Marknadschefen Försäljningschefen VD tillväxt