Följ vår blogg kring inbound marketing

[Inspiratör & Entreprenör] 10 framgångsfaktorer med Alexander RiddleI artikelserien Inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Alla får samma frågor, men svaren kan skilja åt sig rejält då och då. Dagens inspiratör i artikelserien är Alexander Riddle, start up-entreprenör och inspiratör. När Alexander var 16 år startade han en designbyrå som senare kom att utvecklas till ImproStudios.  

Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR

[Inspiratör & Entreprenör] 10 framgångsfaktorer med Oskar Svärd

I artikelserien Inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Alla får samma frågor, men svaren kan skilja åt sig rejält då och då. Dagens inspiratör i artikelserien är Oskar Svärd, en stjärna i skidspåren och inspirerande entreprenör. Oskar är en av medgrundarna till Optima Ski, ett nätverk för motionärer som vill förbättra sin träning. Fokus är för tillfället främst på längdskidåkning, då de flest coacher inom Optima är framstående inom just det.

Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR

[Inspiratör & Entreprenör] 10 framgångsfaktorer med Markus Alin


I artikelserien Inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Alla får samma frågor, men svaren kan skilja åt sig rejält då och då. Dagens inspiratör i artikelserien är Markus Alin, en stjärna inom tech, start-up och inspiratör. Markus är en av grundarna till nästa generations portföljsystem - Sharpfin.

Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR

[Inspiratör & Entreprenör] 10 framgångsfaktorer med Björn Hildestrand


I artikelserien Inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Alla får samma frågor, men svaren kan skilja åt sig rejält då och då. Dagens inspiratör i artikelserien är Björn Hildestrand, vice VD och medgrundare på Solid Park som brinner för att hjälpa företag att uppnå tillväxt med modern IT. Doidea fick chansen att fråga ett par frågor om framgång till medgrundaren av IT-företaget.
Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR

[Inspiratör & Entreprenör] 10 framgångsfaktorer med Carmen SimonI artikelserien Inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Alla får samma frågor, men svaren kan skilja åt sig rejält då och då. Dagens inspiratör i artikelserien är Carmen Simon, doktor inom neurovetenskap som håller workshops i hur man använder sig av forskning för att skapa content som mottagaren minns. Bilden ovan är unga Carmen Simon som liten.
Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR

[Inspiratör & Entreprenör] 10 Framgångsfaktorer med Dan TyreI artikelserien Inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Alla får samma frågor, men svaren kan skilja åt sig rejält då och då. Dagens inspiratör i artikelserien är Dan Tyre, en stjärna inom start up, mentor, inspiratör, föreläsare och en av de första som började på Hubspot. Bilden är unga Dan till höger, tolkad av Dan i visare ålder till vänster.

Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR

[Inspiratör & Entreprenör] 10 Framgångsfaktorer med Jonaz Kumlander

I artikelserien, inspiratör & entreprenör intervjuar jag härliga människor som hals över huvud kastat sig in i entreprenörskapet. Vi släpper en artikel sista onsdagen varje månad, där jag intervjuar ledare och entreprenörer om deras drömmar som små, deras morgonrutin, deras lärdomsord för att bygga ett dream team, vad de skulle sagt till sig själva som små med den vetskapen de har idag och fler intressanta frågor. Helt enkelt frågor som ska bena ut en inspiratör och entreprenörs framgångsfaktorer. Alla får samma frågor, men vad svarar de likadant på? Först ut i denna artikelserie är Jonaz Kumlander, grundare av Doidea

Topics: INSPIRATÖR & ENTREPRENÖR